دکل های مخابراتی در مازندران

دکل های مخابراتی در مازندران

دکل های مخابراتی در مازندران

BTS و کاربرد آن:

دکل های مخابراتی در مازندران _BTS یا دکل مخابراتی چیست؟ گوشی همراه یا همان موبایل یکی از پرکاربردترین وسیله های الکترونیکی است و قطعا همه ما در هر کجای این جهان از این اختراع فوق العاده بهره مند هستیم. تقویت سیگنال موبایل: در نهایت BTS های در دنیای تکنولوژی امروز خدمت بزرگی به جامعه ما کردند اینکه یه شخص به راحتی میتواند با فشردن چند کلیک با شخص دیگر در مکان دیگر ارتباط برقرار کنند.

ایمن اندیشان خزر

BTS یا دکل مخابراتی

سازه های فلزی غول پیکر را در جاهای مختلف شهر دیده اید. شاید با خودتان فکر کرده اید که این دکل ها چگونه کار میکنند و فرکانس را به گوشی های همراه ارسال می کنند. به طور ساده بی تی اس که مخفف base transceiver station است مجموعه ای از فناوری های دست انسان است که به شرکت مخابرات امکان ارتباط میان کاربر موبایل را فراهم می کند.

دکل های مخابراتی در مازندران

دکل های مخابراتی در مازندران
دکل های مخابراتی در مازندران

تقویت کننده آنتن موبایل در استان های اطراف

به عنوان مثال وقتی شما صحبت می کنید بستر انتقال این صدا و یا این موج مکانیکی هوا می باشد. یا اینکه زمانی که یک فلز را گرم کنید. بستر انتقال گرما در درون فلز مولکول های به هم چسبیده فلز می باشد. که بستر ارتباطی یا انتقال دیتا در موبایل به صورت بیسیم یا وایرلس است.

نحوه کار کردن BTS:

وقتی میخواهیم با فردی تماس بگیریم بی تی اس سیگنال موبایل نزدیک ترین پایگاه را شناسایی میکند و تکنیک سیگنالیک تعدادی پیام را ارسال میکند این پیام های سیگنالی پس از دریافت از طریق فیبر نوری باعث ایجاد ارتباط می شود.

دکل‌های خودایستا

دکل‌های خودایستا اصطلاحاْ به دکل‌هایی گفته می‌شود. که دارای ۳ یا ۴ پایه بوده و پایه‌ها با اعضای خرپائی به هم متصل می‌شوند.

دکل‌های خودایستا چهارپایه

این نوع دکل‌ها به صورت چهارپایه بوده. که به وسیلهٔ پیچ و مهره به یکدیگر متصل می‌شوند. این دکل‌ها برای بارهای زیاد و معمولاً برای ارتفاع‌های بلندتر از ۲۴ متر استفاده می‌شود.

دکل‌های خودایستا سه‌پایه

دکل‌های خودایستا سه‌پایه دکل‌هایی هستند که به صورت مشبک بوده و دارای سه‌پایه می‌باشد. پایه‌ها اکثراَ از لوله ساخته شده اند.

این نوع دکل‌ها برای نصب آنتنهای ماکروویو، آنتنهای موبایل و بیسیم استفاده می‌شود.

دکل‌های مهاری

به دکل‌هایی گفته می‌شود که به وسیلهٔ سیم مهار به زمین یا تکیه گاه دیگری مهار گردد.

این نوع دکل‌ها به دلیل وزن پایین و سبکی وزن مزیت دارد و در مکان‌هایی که فضا به قدر کافی موجود باشد استفاده می‌گردد. اغلب در شبکه تلفن همراه، رادیو و بیسیم و شبکه‌های رایانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این دکل‌ها قابلیت نصب در پشت بام منازل و ادارات را داشته علاوه بر اینکه ارتفاع ساختمان به بلندی محل نصب آنتن‌ها کمک کرده در مناطق شهری مزیت فراوانی دارد.

این نوع دکل‌ها در صورتی که روی زمین نصب گردد نیاز به فضای زیادی جهت نصب سیم مهارها دارد. به خاطر سبکی وزن، بهای این دکل‌ها کمتر از دکل‌های دیگر بوده و نصب آن‌ها ساده و کم هزینه‌است.

از انواع آن می‌توان به دکل‌های سری G اشاره کرد که با انواع G25, G35, G45 تولید می‌شوند.

دکل های مخابراتی در مازندران

دکل های مخابراتی در مازندران
دکل های مخابراتی در مازندران

این دکل‌ها به صورت سه ضلعی و به صورت سکشن‌های سه متری که پایه‌ها از لوله نمره ۳ بوده که به وسیله میل گردهای نمره ۸ یا ۱۰ به صورت خرپائی به هم متصل می‌شود. این دکل‌ها ابتدا توسط کارخانه دکل سازی ROHN کانادا تولید می‌شده.

که اکنون در بعضی مواقع با نام این کارخانه شناخته می‌شوند. این نوع از دکل‌های مهاری با باربری بسیار کم بوده و تنها برای نصب آنتن‌های بی‌سیم یا دیش‌های کوچک اینترنت استفاده می‌گردد.

عدد مقابل G نشان دهنده عرض قاعده بخش‌ها به سانتیمتر می‌باشد. این دکل‌ها به دلیل سبکی بیشتر در پشت بام‌ها نصب می‌شوند و در هر ۹ متر به وسیله سیم مهار از سه جهت مهار می‌شوند.

دکل‌های تک‌پایه

دکل‌های تک‌پایه یا مونوپل به دکل‌هایی گفته می‌شود که یک پایه داشته باشند.

این نوع دکل‌ها بر روی یک پایه استوار بوده و لنگر زیادی در پای دکل وجود دارد. لرزش این دکل‌ها به تناسب بقیه دکل‌ها بیشتر می‌باشد. این نوع دکل‌ها با توجه به فضای کمی که اشغال می‌کنند مورد توجه قرار گرفته اند.

در محیط‌های شهری که زمین از ارزش بالائی برخوردار است استفاده می‌شود. ظرفیت باربری آن‌ها محدود بوده و در اکثر مواقع تنها برای شبکه موبایل استفاده می‌شود. این دکل‌ها تنها با جرثقیل نصب می‌شود بنابراین در محلی باید نصب شود که امکان حرکت و نصب با جرثقیل وجود داشته باشد.

دکل‌های بازتابی

دکل‌های بازتابی یا پسیو رفلکتور دکل‌هایی هستند که به صورت آینه امواج رادیوئی را منعکس می‌کنند. در مناطقی که به دلیل موانع طبیعی مانند کوه دکل‌ها برای انتقال امواج دچار مشکل شوند. برای دور زدن کوه از دکل‌های بازتابی استفاده می‌کنند. این نوع دکل‌ها دارای پنل بزرگی بوده که زاویه آن قابل تنظیم می‌باشد.

دکل‌های مخابراتی خطری ندارند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تشعشات امواج الکترومغناطیسی اطراف دکل‌های مخابراتی تلفن همراه، بسیار کمتر از حد استانداردهای ملی و جهانی است و هیچ خطری برای سلامت افراد ندارد.

به گزارش ایسنا، یکی از نگرانی‌هایی که با ورود ابزار دیجیتالی به زندگی افراد افزایش یافته. بیماری‌های ناشی از تشعشعات رادیویی است. با افزایش بیماری‌های جوامع امروزی از جمله سرطان‌های شناخته‌شده و ناشناخته.

بسیاری از مردم تصور می‌کنند .تشعشعات حاصل از دکل‌های موبایل یکی از مهم‌ترین دلایل ابتلا به انواع سرطان است. هر چند این موضوع تاکنون به صورت علمی ثابت نشده است.

ایمن اندیشان خزر

اگر چه ضرر تشعشعات رادیویی صددرصد به اثبات نرسیده، اما برخی همچنان نگران تأثیرات آن بر بیماری‌ها و خصوصاً سرطان‌های مختلف هستند. البته سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تشعشعات پرتوهای رادیویی را به صورت دوره‌ای اندازه‌گیری و اعلام می‌کند که غالباً این تشعشعات کمتر از حد استاندارد ملی است که می‌تواند نگرانی‌ها را در این مورد کاهش دهد.

در این راستا عیسی زارع‌پور –وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات– در اینستاگرام، با اشاره به کندی اینترنت در یکی از محله‌های شهر توضیح داد: زمانی که سرعت را تست کردم، دیدم سرعت زیر یک مگ است.

فوری لوکیشن و اسکرین‌شات نتیجه “تست سرعت” را برای همکارانم فرستادم تا پیگیری کنند و گزارش بدهند. به وزارتخانه برگشتم، نمایندگان دو اپراتور اصلی رفته بودند. وضعیت را بررسی کرده بودند و هر دو گزارش دادند.

دکل های مخابراتی در مازندران
دکل های مخابراتی در مازندران

وی ادامه داد: بر اساس گزارش جمع‌بندی همکارانم، یکی از دلایل مهم بروز این مشکل در آن منطقه، عدم اجازه ساکنین محل برای نصب دکل مخابراتی روی پشت‌بام‌ها است؛ مشکلی که تقریبا در همه جای کشور هست. متاسفانه جا افتاده که باعث ایجاد مشکلات جسمی و روحی می‌شوند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی‌های مداوم همکارانم در سازمان تنظیم مقررات، تشعشات امواج الکترومغناطیسی اطراف دکل‌های مخابراتی تلفن همراه، بسیار کمتر از حد استانداردهای ملی و جهانی است و هیچ خطری برای سلامت افراد ندارد.

البته به خاطر سابقه ذهنی هموطنان در این خصوص، مردم از این دکل‌های بی‌خطر می‌ترسند و برای آنها نوعی ناامنی روانی ایجاد می‌کند.

دکل های مخابراتی در مازندران

زارع پور گفت: تجمیع، استتار و زیباسازی آنتن‌های تلفن همراه یکی از اقداماتی است که می‌تواند در کاهش نگرانی مردم در این زمینه موثر باشد که در دستور کار اپراتورهای مخابراتی است.

به زودی اپلیکیشنی راه‌اندازی می‌شود که مردم بتوانند در هر ساعت از شبانه‌روز وضعیت شبکه در نقطه حضور خود را به ما منعکس کنند و اگه کسی هم نگرانی در خصوص میزان تششع در محل زندگی یا کارش داشت می‌تواند از این طریق درخواستش را ثبت کند تا همکارانم برای بررسی به محل اعزام شوند.

 

برای آشنایی با انواع دوربین ها و سیستم های امنیتی با ایمن اندیشان خزر همراه باشید.

آدرس شرکت ما

ایران، مازندران، آمل سبز میدان مجتمع میرداماد طبقه دوم واحد 2

مهندس ایزدی :

09111254463

مهندس بلوریان :

09221312400

تلفن تماس:

44251362 011

اشتراک گذاری این مقاله