تجهیزات رادیویی در مازندران _ تجهیزات رادیویی عموما جهت ارتباط نقطه به نقطه (PTP) یا چند نقطه (PTMP) برای تبادل اطلاعات بین شبکه های محلی که در داخل یک شهر پراکنده هستند مورد استفاده قرار می گیرد.
با توجه به گسترش نیروهای انسانی و تعدد ساختمان سازمان های نسبتا بزرگ، این تجهیزات به عنوان اولین و سریعترین راهکار به منظور اتصال شبکه ها معرفی می گردد. اگرچه استفاده از فیبر نوری جهت تبادل اطلاعات در داخل محدوده یک شهر و یا اتصال به شهر همجوار از کیفیت و سرعت بالایی برخوردار خواهد بود ولی در برخی موارد اجرای فیبر نوری بخاطر عملیات عمرانی آن عملا پرهزینه و زمانبر خواهد بود.
لذا تنها راهکار سریع استفاده از لینک های رادیویی است. لینک های رادیویی با توجه به نوع تکنولوژی آن که به صورت OFDM یا Microwave باشد، می تواند تا چندین گیگابایت سرعت انتقال اطلاعات داشته باشد.
در این مقاله قصد داریم اطلاعات دقیق نسبت به انواع رادیو وایرلس در اختیار شما قرار دهید. توجه داشته باشید که رادیو وایرلس توسط برندهای مختلفی تولید میشوند. رادیو وایرلسها تفاوت زیادی با یکدیگر دارند. اما مهمترین تفاوت در نوع ساختار آنها میباشد. در واقع رادیو وایرلس به طور کلی به دو دسته Indoor و Outdoor تقسیم میشود. شایان ذکر است بدانید که رادیو وایرلس Outdoor دارای طول موج کوتاه و رادیو وایرلس Indoor دارای طول موج بلند هستند. در نتیجه پیشنهاد میکنیم در هنگام خرید رادیو وایرلس در کنار توجه به مواردی همچون پورت PoE، قدرت آنتن دهی، میزان مسافت و مباحث دیگر باید به Indoor و Outdoor رادیو وایرلس هم توجه ویژه داشته باشید.
یکی از مشکلات روزمره همه ما استفاده از اینترنت خوب و با کیفیت هست. در اکثر منازل هنوز از اینترنت ADSL استفاده میشه که چندان کیفیت مناسبی ندارد. از فیبرنوری هم که فعلا خبری نیست، پس تنها انتخاب برای دوستانی که نیاز به یک اینترنت با کیفیت، سرعت بالا، پینگ پایین و غیره دارند، استفاده از اینترنت بی سیم یا وایرلس هست.
اینترنت وایرلس با استفاده از رادیوهای وایرلس قابل ارائه هست به شکلی که یک رادیو وایرلس در محل شما نصب می شود به سمت آنتن های شرکت تامین کننده اینترنت و این ارتباط به صورت نقطه به نقطه شکل خواهد گرفت.
رادیو وایرلس وسیله ای هست که اینترنت یا دیتا رو دریافت می کند و به صورت امواج رادیویی به مقصد ارسال می کند و بالعکس تا بتواند یک ارتباط را برقرار می کند. حالا این ارتباط به صورت نقطه به نقطه (PTP) یا یک نقطه به چند نقطه (PTMP) بسته به نیاز می تواند شکل بگیرد.
رادیو وایرلس ها با توجه به ساختاری که دارد یا به صورت رادیو آنتن یکپارچه هستند مثل SXTsq یا اینکه برای راه اندازی نیاز به یک آنتن جداگانه دارند مثل NetMetal. همچنین رادیوها وایرلس ها با توجه به نیاز در انتقال دیتا و مسافت توانایی های مختلفی دارند که در ادامه توضیح خواهیم داد.
از رادیو میکروتیک برای فرستادن و به اشتراک گذاشتن اطلاعات در مسافتهای طولانی استفاده میشود. رادیو وایرلس میکروتیک به عنوان یکی از پرکاربردترین تجهیزات شبکه شناخته میشود و قابلیت دریافت و ارسال دادهها را در فواصل دور و نزدیک فراهم میکند. به عبارت دیگر رادیو بیسیم نقاط بیشتری را در یک شبکه پوشش میدهد و به نحوی از قدرت و توان بیشتری نسبت به آنتنها برخوردار هستند.
رادیو وایرلس یکی از رایج ترین تجهیزاتی است که جهت انتقال تصاویر دوربین یا اطلاعات در مسافتهای طولانی مورد استفاده قرار میگیرد. جهت انتقال تصویر دوربین به دستگاه ضبط در سیستمهای مدار بسته ،محدودیت مسافت وجود دارد. رادیو وایرلسها یکی از پر کاربرد ترین تجهیزات شبکه برای پوشش دهی وسیع شبکه وایرلس در مسافتهای طولانی است . رادیو وایرلسها از آنتنهای بسیار پر قدرت بهره میبرند تا بر اساس قدرت آنتنها، فضای پیش روی خود را به شبکه بی سیم متصل کنند.
در خصوص رادیو بی سیم باید بدانید که فقط یک برند معتبر در جهان وجود دارد که محصولاتی متنوع و با کیفیت بالا را در این دسته بندی تولید میکند. برند میکروتیک که ساخت کشور لتونی است و در کشور ما مورد استفاده قرار میگیرد.از رادیو میکروتیک برای فرستادن و به اشتراک گذاشتن اطلاعات در مسافتهای طولانی استفاده میشود.
رادیو وایرلس میکروتیک به عنوان یکی از پرکاربردترین تجهیزات شبکه شناخته میشود و قابلیت دریافت و ارسال دادهها را در فواصل دور و نزدیک فراهم میکند. به عبارت دیگر رادیو بیسیم نقاط بیشتری را در یک شبکه پوشش میدهد و به نحوی از قدرت و توان بیشتری نسبت به آنتنها برخوردار هستند. رادیو وایرلس یکی از رایج ترین تجهیزاتی است که جهت انتقال تصاویر دوربین یا اطلاعات در مسافتهای طولانی مورد استفاده قرار میگیرد.
جهت انتقال تصویر دوربین به دستگاه ضبط در سیستمهای مدار بسته ،محدودیت مسافت وجود دارد. رادیو وایرلسها یکی از پر کاربرد ترین تجهیزات شبکه برای پوشش دهی وسیع شبکه وایرلس در مسافتهای طولانی است . رادیو وایرلسها از آنتنهای بسیار پر قدرت بهره میبرند تا بر اساس قدرت آنتنها، فضای پیش روی خود را به شبکه بی سیم متصل کنند.
1. رادیو وایرلس میکروتیک SXTsq
2. رادیو وایرلس میکروتیک Disc lite
3. رادیو وایرلس میکروتیک LHG
4. رادیو وایرلس میکروتیک SEXTANT
5. رادیو وایرلس میکروتیک SXT
1. رادیو وایرلس میکروتیک QRT
2. رادیو وایرلس میکروتیک BaseBox
3. رادیو وایرلس میکروتیک NetBox
4. رادیو وایرلس میکروتیک NetMetal
۱. حتما قبل از تهیه با کارشناسان فنی مشورت کنید تا مناسب ترین انتخاب را داشته باشید.
۲. در زمان خرید از گارانتی یا عدم گارانتی تجهیز اطمینان حاصل کنید.
۳. هرگز بدون داشتن آشنایی با سیستم های وایرلس اقدام به نصب و راه اندازی دستگاه نکنید.
۴. از کابل با کیفیت استفاده کنید. تا در کوتاه مدت دستگاه دچار اختلال یا از کار افتادن نشود.
برای آشنایی با انواع دوربین ها و سیستم های امنیتی با ایمن اندیشان خزر همراه باشید.
ایران، مازندران، آمل سبز میدان مجتمع میرداماد طبقه دوم واحد 2