آنتن های رادیویی در مازندران

آنتن های رادیویی در مازندران

آنتن های رادیویی در مازندران

آنتن مخابراتی چگونه کار می‌کند؟

آنتن های رادیویی در مازندران _ روش کار کردن آنتن مخابراتی به این شکل است که فرض کنید که شما در یک ایستگاه رادیویی هستید و می‌خواهید صدای خود را به دوردست‌ها بفرستید. میکروفون صدای شما را که موجی مکانیکی است، تبدیل به سیگنال‌ های الکتریکی می‌کند. مداری که در آنجا تعبیه شده است، با صرف انرژی، سیگنال‌های الکتریکی را به یک ساختار فلزی خاص، موسوم به آنتن می‌فرستند. در واقع با ایجاد جریان الکتریکی در آنتن مذکور، الکترون‌های آن در امتداد آنتن حرکت کرده و همان‌طور که از قوانین پایه فیزیک الکتریسیته و مغناطیس می‌دانیم، بار متحرک تولید میدان‌های الکتریکی و مغناطیسی عمود برهم، یعنی امواج الکترومغناطیسی می‌کند. این امواج در هوا با سرعتی نزدیک به سرعت نور منتشر می‌شوند. امواج رادیویی و مایکروویو به واسطه طول موج خیلی بلندی که دارند، می‌توانند در مسیرهای طولانی و بلندی منتشر شوند.

ایمن اندیشان خزر

طیف الکترومغناطیسی از فرکانس‌های کم (طول موج زیاد) شروع و به صورت پیوسته تا فرکانس‌های بالا (طول موج کم) گسترش می‌یابد در این شکل باند‌های مختلف امواج رادیویی و میکروویو نشان داده شده است.
حال اگر شخصی آنتن رادیو خود را باز کرده و در جهت فضایی مناسبی باشد، می‌تواند این امواج الکترومغناطیسی که حاوی اطلاعات است (مدوله شده) را دریافت کند. در واقع آنتن رادیو در حکم گیرنده است. امواج الکترومغناطیسی به هنگام برخود با آنتن رادیو، انرژی خود را به الکترون‌های آنتن داده و در نتیجه الکترون‌های آنتن فلزی به نوسان در می‌آیند. می‌توان گفت مطابق با قانون القای فارادی، جریان الکتریکی در آنتن شکل می‌گیرد. این جریان الکتریکی، همان سیگنال‌ های الکتریکی ارسال شده توسط آنتن فرستنده هستند که به وسیله بلندگو رادیو، به امواج مکانیکی (صوت) تبدیل می‌شوند.

انواع آنتن ها و دیش های وایرلس
Directional

آنتن های جهت دار خروجی خود را به سمت یک جهت هدایت می کنند، و اغلب برای قرار دادن گوشه ای در یک اتاق برای تابش دادن به تمام قسمت های اتاق استفاده می شوند حتی اگر برخی از سیگنال ها در جهات ناخواسته فرار کنند همچنین الگوی انتشار درواقع در یک طرف بیشتر است.

معمولا به منظور گسترش محدوده شبکه Wi-Fi به گوشه های سخت به دست آمده از ساختمان ها یا سایر شرایط خاص که پوشش 360 درجه مورد نیاز نیست، استفاده می شود.

آنتن های رادیویی در مازندران

"<yoastmark

Omni :

این نوع آنتن در محیط های outdoor نصب میشوند و برای ارتباط های multi point استفاده می شوند. هم چنین دارای زاویه تابش 360 می باشد. یکی از رایج ترین آنتن ها هستند که می توانند در اتومبیل، تلفن های بی سیم، رادیو های قابل حمل و بسیاری از تلفن های همراه یافت شوند.

این نوع آنتن باند پهن بی سیم است که سیگنال را از یک نقطه به چندین جهت پخش می کند و می تواند قادر به افزایش قدرت سیگنال دستگاه بی سیم در همه جهات به طور مساوی شود. آنتن های همه جانبه، بیشتر به عنوان آنتن omni شناخته می شود.

ایمن اندیشان خزر

Yagi:

نوع دیگری از آنتن های جهت دار محسوب می شود که می تواند برای شبکه های Wi-Fi از راه دور استفاده شود. با افزایش بسیار زیاد، معمولا 12 دسی بل یا بیشتر، این آنتن ها معمولا برای گسترش دامنه های فضای باز در جهت خاص استفاده می شود .

الگوی تابش این آنتن ها به فرکانس کارشان بستگی دارد رایج ترین استفاده از این آنتن ها آنتن های تلویزیونی قدیمی است که معمولا روی سقف خانه های مردم نصب می شود برای نقطه به نقطه استفاده می شوند و یا برای گسترش محدوده یک نقطه به سیستم چند نقطه ای استفاده می شوند.

در فرکانس ۹۰۰ ( MHz یعنی اولین باند بی نیاز از اخذ مجوز ) ISM زاویه تابش افقی و عمودی آنتن یاگی چیزی بین ۶۸ تا ۷۸ درجه است.

با بالا رفتن فرکانس امکان کاهش زاویه تابش تا حدود ۲۵ درجه وجود دارد. از آنجایی که شبکه بی سیم IEEE 802.11 از باند ۹۰۰ MHz استفاده نمی کند آنتن های یاگی برای این شبکه صرفا با دو فرکانس ۲٫۴ GhHz و ۵ GHz به بازار عرضه می شوند.

Dish :

یکی از شناخته ترین آنتن ها هستند که به دیش شبکه معروفند. این نوع آنتن ها دارای یک بازتابنده جامد که پشت آن عنصر واقعی قرار گرفته است. برای کمک به فوکوس کردن RF به سمت آنتن کمک می کند. بزرگنمایی های ماهواره ای شش پایه نمونه دیگری از یک آنتن دیش است.

این آنتن دارای زاویه تابش کمتر از 4 درجه است و تا مسافت 100 کیلومتر را آنتن دهی می کند و برای ارتباط های point to point (نقطه به نقطه) مورد استفاده قرار می گیرد.

Grid :

آنتن grid و dish آنتن پارابولیک دارای دو رنج فرکانسی 2.4 و 5.8 گیگاهرتز و همچنین زاویه تابش 6 الی 9 درجه می باشد. و مسافت های زیر 15 کیلومتر را ساپورت می کند و برای ارتباط های point to point استفاده می شوند .

این آنتن دارای سیگنال single و ِDual می باشد.. توجه شود که سیگنال single نسبت به dual دارای پهنای باند کمتری است. این آنتن را می توان در شکل های بسیار بزرگ خریداری کرد و در بسیاری از کاربردها مورد استفاده قرار می گیرد.

آنتن های رادیویی در مازندران

"<yoastmark

Sector :

این نوع آنتن یک نوع آنتن میکروویو جهتی با الگوی پرتو شکل است. بصورت مستطیل شکل است و برای ارتباط های Multi point (چند نقطه) مورد استفاده قرار می گیرد. زاویه تابش آن 60 و 90 و 120 درجه است و برای مسافت های زیر 3 کیلومتر استفاده می شود.. انتخاب درجه زاویه تابش بستگی به برد دارد.

هرچه زاویه تابش بازتر باشد برد سیگنال کمتر است. در هنگام نصب به دلیل اینکه روی دکل نصب می شود باید مراقب بود که کاملا ایستاده نصب نشود وگرنه سیگنال آن خیلی ضعیف خواهد شد.

Flat :

زاویه تابش این رادیو 10 درجه می باشد که برای مسافت های زیر 15 کیلومتر و لینک های point to point آنتن دهی می شود. نکته ای که خیلی اهمیت دارد این است که آنتن flat رو باید در مقابل هم روی دکل نصب کرد .

آنتن: بیشتر آنتن های Wi-Fi به عنوان اندازه گیری استاندارد خود به جای dBd به ترتیب dBi هستند. آنتن های مرجع دوقطبی در 2.14 dBi کار می کنند که مربوط به 0 dBd می باشد. یک آنتن قادر به کار در سطوح بالاتری است، مادامی که در محدوده وسیعتری قرار گیرد.

رنج سیگنال: بستگی به چندین دلیل می تواند داشته باشد. از جمله توان خروجی کارت شبکه یا روتر شما ، ساختمان ها یا درخت ها که ممکن است در راه مسیر انتقال شما باشد .

برای آشنایی با انواع دوربین های دیگر با ایمن اندیشان خزر همراه باشید.

آدرس شرکت ما

ایران، مازندران، آمل سبز میدان مجتمع میرداماد طبقه دوم واحد 2

مهندس ایزدی :

09111254463

مهندس بلوریان :

09221312400

تلفن تماس:

44251362 011

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.